Service autoturisme multimarcă

Orientarea continuă către necesităţile clientului şi experienţa ultimilor ani ne-a demonstrat că un mecanic nu este suficient pentru a remedia defecţiunile apărute la o maşină. Soluţia poate fi găsită la service-uri documentate, în care se găsesc echipe formate din electronişti, mecanici şi alţi specialişti capabili să interpreteze codurile de eroare generate de calculatoarele cu care sunt dotate maşinile. ACC Auto Check Center este cea mai mare reţea de service-uri la nivel naţional, iar Motor Center este membru al acesteia pentru oraşul Suceava. La noi în service se pot executa următoarele lucrări:
  • ITP (inspecţie tehnică periodică)
  • Diagnoză computerizată (Delphi, Vagcom, VAS–Audi VW, Clip-Dacia Renault, X431, Sun, etc.)
  • Reparaţii mecanice (lucrări de întreţinere periodică, reparaţii motoare, reparaţii ale sistemului de frânare şi ale sistemului de ventilaţie/climatizare, geometria direcţiei, echilibrare roţi, reglare faruri, reparare şi reglare pompe de injecţie diesel)
  • Reparaţii electrice (testare acumulatori şi faruri, reparaţii la instalaţiile electrice, codări injectoare, citire/ştergere coduri eroare, readaptare parametri, vizualizare parametri live, teste pe componente, regenerare statică filtru de particule, etc.)