slider pic01 Motor Center este un centru de prelucrări, un service auto, un furnizor de piese auto pentru autovehicule, autoutilitare, tractoare şi utlilaje, care începând cu anul 2002 vine în întâmpinarea clienţilor cu cele mai bune soluţii pentru problemele lor.

slider pic02Misiunea societăţii noastre este de a soluţiona corect, la timp şi optim orice problemă legată de funcţionarea motoarelor cu ardere internă sau a sistemelor conexe aflate pe autovehiculul, utilajul sau tractorul Dumneavoastră.

Suntem o echipă de mecanici, prelucrători prin aşchiere, electronişti şi ingineri mecanici care muncim zi de zi de mai bine de 10 ani pentru rezolvarea fiecărei probleme apărute la maşina, utilajul, tractorul sau combina clienţilor noştri.

slider pic03 Satisfacţia clienţilor noştri este prioritară şi de aceea perfecţionarea continuă, experienţa, lucrul în echipă, responsabilitatea, profesionalismul, garanţia, preţurile corecte sunt câteva din motivele pentru care clienţi din Suceava, dar şi din alte judeţe, au rămas fideli societăţii noastre.

Viziune Experienţa ultimilor ani ne spune că o reparaţie corectă nu poate fi făcută fără perfecţionare continuă, fără o diagnoză corectă şi fără parteneri puternici. De aceea personalul nostru participă la cursuri de perfecţionare continuă, iar service-ul nostru este membru al reţelei de service-uri ACC Auto Check Center şi Delphi Diesel Service Centre.